Noutăți

Uniforme de lucru pentru industria alimentară

Grupul SALESIANER furnizează clienților săi, de peste 100 de ani, uniforme de lucru igienice la cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, oferă servicii de spălare și închiriere de articole textile pentru angajați. Garantarea calității este asigurata prin procesele lor de spălare listate la institutul Robert Koch și prin controalele continue de calitate. Activitatea de

Citește »

INAQ Data & Research și Branding

INAQ Consulting se ocupă tradițional de 3 linii de business, și anume: instruire, consultanță și audit. Ulterior, relativ recent, am simțit nevoia, am creat și dezvoltat INAQ Data & Research și INAQ Branding. Cele de mai jos reprezintă “de ce”-ul din spatele celor două noi linii de business și cum intenționăm să ajutăm companiile să treacă

Citește »

Agenda cursurilor INAQ Consulting – IFS Training Center pentru semestrul II 2022

Așa cum v-am obișnuit, INAQ Consulting continuă și în semestrul al II-lea cursurile IFS! Ai nevoie de certificare? Atunci înscrie-te chiar acum la cursurile noastre și dobândește informațiile necesare conformării la cerințele IFS Food versiunea 7. SEPTEMBRIE 2022 21-22 SeptembrieIFS Food versiunea 7 cu detalierea cerințelor , 2 zile 28 SeptembrieIFS Food – Frauda Alimentară OCTOMBRIE

Citește »

Implementarea proceselor de Lean Manufacturing cu Santinela

Santinela, o platformă construită pentru a fi un mediu unic de management standardizat pentru fabrici. Pentru ce a fost construită o astfel de soluție? Ei bine, știm cu toții, companii de toate tipurile sunt auditate si nu de puține ori acestea se lovesc de probleme care se întâmplă peste tot, nu numai în fabrici. Santinela vine

Citește »

Frauda alimentară – tipuri de fraudă și măsuri de prevenire și combatere

Frauda alimentară se produce atunci când, în scopul unor câştiguri financiare, se modifică în mod intenționat fie un aliment, fie lanțul de aprovizionare, încălcându-se în mod deliberat normele stabilite de țări sau de organisme generale, cum ar fi UE. Frauda alimentară este azi omniprezentă și poate afecta aproape orice sector al industriei alimentare, de la distribuție,

Citește »

Certificarea IFS, suport pentru creșterea exportului. Sustenabilitatea pe lanțul de aprovizionare. Tematici prezentate la Conferința IFS 2022

Abordarea sustenabilității din perspectiva IFS, optimizarea costurilor prin utilizarea echipamentelor profesionale de măsurare, soluții de inspecție a calității pentru obținerea certificării IFS au fost doar câteva dintre subiectele Conferinței IFS 2022, care a avut loc pe 27 Mai la București. Ca de fiecare dată, conferința a fost organizată de INAQ Consulting și IFS Management (Germania) și

Citește »

Tipuri de audit: auditul intern, auditul de secundă și de terță parte

Cuvântul ”audit” provine din limba latină, “audit – auditare” traducându-se prin “a asculta”. Încă din antichitate s-a observat această nevoie de a fi ascultat și consiliat în vederea luării celor mai bune decizii. Și pentru că de-a lungul timpului antreprenorii din toate industriile au resimțit nevoia de a efectua analize interne amănunțite la nivel de companie,

Citește »

IFS Food – Curs Analiza de risc

Descriere curs IFS Food este un standard internațional pentru evaluarea conformității produsului și procesului referitor la calitatea și siguranța alimentelor. Scopul Certificării IFS Food este să evalueze dacă activitățile de procesare ale producătorilor sunt capabile să producă produse care sunt sigure, legale și conforme cu specificațiile clientului. Evaluarea IFS este concentrată pe produs și pe proces

Citește »

Calitatea și siguranța alimentară

Siguranța alimentară în contextul Uniunii Europene Într-o piață internațională în care se discută tot mai des despre asigurarea cantităților de alimente necesare anumitor piețe, calitatea hranei și standardele care asigură calitatea alimentelor reprezintă, de asemenea, o prioritate. Conform Codex Alimentarius, elaborat în 1963 de către ONU pentru Agricultură și Alimentație (FAO) în colaborare cu OMS (WHO),

Citește »
Verificarea IFS de supraveghere la distanță

Auditul de certificare IFS în contextul pandemiei de Covid-19
Evaluarea IFS de supraveghere la distanță și la fața locului

Partea a 2-a: Evaluarea IFS de supraveghere la distanță Evaluarea IFS de supraveghere la distanță este o soluție de sine stătătoare dezvoltată special pentru situația de criză cu care ne confruntăm. Evaluarea Verificarea este voluntară, nu este acreditată, iar rezultatul său nu echivalează cu o certificare și nici nu poate fi luat în considerare pentru viitoarele

Citește »

Uniforme de lucru pentru industria alimentară

Grupul SALESIANER furnizează clienților săi, de peste 100 de ani, uniforme de lucru igienice la cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, oferă servicii de spălare și închiriere de articole textile pentru angajați. Garantarea calității este asigurata prin procesele lor de spălare listate la institutul Robert Koch și prin controalele continue de calitate. Activitatea de

Citește »

INAQ Data & Research și Branding

INAQ Consulting se ocupă tradițional de 3 linii de business, și anume: instruire, consultanță și audit. Ulterior, relativ recent, am simțit nevoia, am creat și dezvoltat INAQ Data & Research și INAQ Branding. Cele de mai jos reprezintă “de ce”-ul din spatele celor două noi linii de business și cum intenționăm să ajutăm companiile să treacă

Citește »

Agenda cursurilor INAQ Consulting – IFS Training Center pentru semestrul II 2022

Așa cum v-am obișnuit, INAQ Consulting continuă și în semestrul al II-lea cursurile IFS! Ai nevoie de certificare? Atunci înscrie-te chiar acum la cursurile noastre și dobândește informațiile necesare conformării la cerințele IFS Food versiunea 7. SEPTEMBRIE 2022 21-22 SeptembrieIFS Food versiunea 7 cu detalierea cerințelor , 2 zile 28 SeptembrieIFS Food – Frauda Alimentară OCTOMBRIE

Citește »

Implementarea proceselor de Lean Manufacturing cu Santinela

Santinela, o platformă construită pentru a fi un mediu unic de management standardizat pentru fabrici. Pentru ce a fost construită o astfel de soluție? Ei bine, știm cu toții, companii de toate tipurile sunt auditate si nu de puține ori acestea se lovesc de probleme care se întâmplă peste tot, nu numai în fabrici. Santinela vine

Citește »

Frauda alimentară – tipuri de fraudă și măsuri de prevenire și combatere

Frauda alimentară se produce atunci când, în scopul unor câştiguri financiare, se modifică în mod intenționat fie un aliment, fie lanțul de aprovizionare, încălcându-se în mod deliberat normele stabilite de țări sau de organisme generale, cum ar fi UE. Frauda alimentară este azi omniprezentă și poate afecta aproape orice sector al industriei alimentare, de la distribuție,

Citește »

Certificarea IFS, suport pentru creșterea exportului. Sustenabilitatea pe lanțul de aprovizionare. Tematici prezentate la Conferința IFS 2022

Abordarea sustenabilității din perspectiva IFS, optimizarea costurilor prin utilizarea echipamentelor profesionale de măsurare, soluții de inspecție a calității pentru obținerea certificării IFS au fost doar câteva dintre subiectele Conferinței IFS 2022, care a avut loc pe 27 Mai la București. Ca de fiecare dată, conferința a fost organizată de INAQ Consulting și IFS Management (Germania) și

Citește »

Tipuri de audit: auditul intern, auditul de secundă și de terță parte

Cuvântul ”audit” provine din limba latină, “audit – auditare” traducându-se prin “a asculta”. Încă din antichitate s-a observat această nevoie de a fi ascultat și consiliat în vederea luării celor mai bune decizii. Și pentru că de-a lungul timpului antreprenorii din toate industriile au resimțit nevoia de a efectua analize interne amănunțite la nivel de companie,

Citește »

IFS Food – Curs Analiza de risc

Descriere curs IFS Food este un standard internațional pentru evaluarea conformității produsului și procesului referitor la calitatea și siguranța alimentelor. Scopul Certificării IFS Food este să evalueze dacă activitățile de procesare ale producătorilor sunt capabile să producă produse care sunt sigure, legale și conforme cu specificațiile clientului. Evaluarea IFS este concentrată pe produs și pe proces

Citește »

Calitatea și siguranța alimentară

Siguranța alimentară în contextul Uniunii Europene Într-o piață internațională în care se discută tot mai des despre asigurarea cantităților de alimente necesare anumitor piețe, calitatea hranei și standardele care asigură calitatea alimentelor reprezintă, de asemenea, o prioritate. Conform Codex Alimentarius, elaborat în 1963 de către ONU pentru Agricultură și Alimentație (FAO) în colaborare cu OMS (WHO),

Citește »
Verificarea IFS de supraveghere la distanță

Auditul de certificare IFS în contextul pandemiei de Covid-19
Evaluarea IFS de supraveghere la distanță și la fața locului

Partea a 2-a: Evaluarea IFS de supraveghere la distanță Evaluarea IFS de supraveghere la distanță este o soluție de sine stătătoare dezvoltată special pentru situația de criză cu care ne confruntăm. Evaluarea Verificarea este voluntară, nu este acreditată, iar rezultatul său nu echivalează cu o certificare și nici nu poate fi luat în considerare pentru viitoarele

Citește »