Noutăți și articole

Agenda cursurilor INAQ Consulting - IFS Training Center pentru semestrul II 2021

Deocamdată, toate cursurile în regim open se desfășoară în continuare online, LIVE (interactiv), între orele 9 - 16 (4 secțiuni de 90 minute), maximum 10 participanți.

Afla mai multe

Agenda Conferinței IFS 2021: Producție. Logistică. Export, ediția a 7-a, 19 Mai 2021

Doar o săptămână până la evenimentul anului în Industria Alimentară, Industria produselor de uz casnic și îngrijire personală

Afla mai multe

webinar IFS Risk Management Services - noutate absolută - 10 februarie 2021

Un webinar cu privire la noile servicii de managementul riscului oferite gratuit de IFS. În premieră în România în10 februarie 2021.

Afla mai multe

Agenda cursurilor INAQ Consulting - IFS Training Center pentru semestrul I 2021

În continuare, toate cursurile în regim open se desfășoară online, LIVE (interactiv), între orele 9 - 16 (4 secțiuni de 90 minute), maximum 10 participanți.

Afla mai multe

INAQ Consulting - IFS Training Center te invită la un tandem client - furnizor.

Ca urmare a publicării standardului IFS versiunea 7 împreună cu calendarul de implementare al acestuia, IFS a dezvoltat noi cursuri de instruire specifică siguranței alimentare, furnizate la nivel local în limba română de INAQ Consulting - IFS Training Center. INAQ Consulting lansează conceptul de tandem client - furnizor.

Afla mai multe

IFS Food v7 a fost publicat

Noua versiune a acestui standard oferă mai multă claritate cu privire la ceea ce așteptăm de la auditori atunci când se efectuează o evaluare IFS. Cerințele au acum o natură mai prescriptivă, iar noua structură facilitează lucrul cu standardul. Am pus mai mult accent pe evaluarea la fața locului și mai puțin pe documentație. Lista de verificare a evaluării a fost aliniată la cerințele de evaluare comparativă GFSI versiunea 2020.1, FSMA și reglementările UE.

Afla mai multe

INAQ Consulting - IFS Training Center Romania reia cursurile de instruire din 15 octombrie 2020

Pentru prima dată în România, INAQ Consulting organizează 3 (trei) cursuri în baza noului standard IFS Food versiunea 7, ce va fi publicat peste numai câteva zile. Deocamdată organizăm doar cursuri online și in-house.

Afla mai multe

INAQ Consulting - IFS Training Center Romania reia cursurile de instruire din 15 iulie 2020

Așa cum cunoașteți am suspendat cursurile datorită crizei COVID-19. IFS Training Center România a decis reluarea cursurilor de instruire pe tematica Siguranța alimentului, IFS și respectiv subiecte conexe, corelate și adaptate contextului actual, specific industriei alimentare și industriilor suport.

Afla mai multe

Verificare de supraveghere IFS la distanță - disponibilă acum

IFS a lansat ghidul pentru noua supraveghere la distanță

Afla mai multe

CORONAVIRUS | EFSA nu a evidențiat nicio dovadă a transmiterii COVID-19 prin alimente

În prezent, nu există „dovezi că alimentele sunt o sursă sau o cale de transmitere probabilă” a noului coronavirus, COVID-19, a concluzionat EFSA (Agenția Europeană pentru Siguranța Alimentelor).

Afla mai multe

Programul cursurilor IFS Training Center pentru semestrul I 2020

Cursuri organizate de INAQ Consulting – IFS Training Center în România Orice modificare a agendei va fi actualizată automat.

Afla mai multe

Standardul IFS Food recunoscut de Directoratul General Francez al Alimentelor

Este oficial. După recunoașterea de către Autoritatea Alimentară Olandeză, NVWA, standardul IFS Food este acum recunoscut și de Directoratul General Francez al Alimentelor, DGAL.

Afla mai multe