Curs IFS ESG Check, 20 – 21 IUNIE 

Ai nevoie de certificare sau recertificare? Atunci înscrie-te chiar acum la cursurile noastre și află toate informațiile de care ai nevoie din industria FMCG & retail.

Industria FMCG & retail se confruntă cu provocări semnificative în ceea ce privește transformarea proceselor, structurilor și modelelor de afaceri pentru a fi mai sustenabile. Pentru a te ajuta să îți determini poziția și să obții o imagine de ansamblu asupra eforturilor tale în domeniul mediului, social și de guvernanță (ESG), IFS a dezvoltat IFS ESG Check. Autoevaluarea verificată oferă rezultate fiabile și credibile. Acestea creează o bază solidă pentru a-ți demonstra angajamentul ESG în fața părților interesate și pentru a stabili direcția către o mai bună sustenabilitate.

Modulul de bază ESG Check evaluează sistemul de management al sustenabilității pentru compania ta. Acesta include politica de sustenabilitate, angajamentul managementului și cadrul general de sustenabilitate.

Companiile de retail renumite recunosc ESG Check ca un instrument eficient pentru documentarea sistemelor de management al sustenabilității, acesta putând să fie combinat cu auditul și cu evaluarea IFS. 

Pentru a sprijini companiile și a le oferi orientare, IFS a căutat să coopereze cu natureOffice, o companie de consultanță și dezvoltare IT pentru soluții de sustenabilitate. Instrumentul lor de calcul ecozoom este adaptat la industria alimentară. Acesta permite companiilor să creeze în mod independent amprente de carbon corporative și de produs comparabile, conforme cu Protocolul GHG, transparente și verificabile.

Distribuie

Facebook
LinkedIn

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?

VREI SĂ EXPORȚI DAR NU ȘTII DE UNDE SĂ ÎNCEPI?

Află cum să te pregătești eficient în doar 3 pași cu ghidul nostru! 

Click aici pentru a-l descărca GRATUIT!