Despre noi

Compania INAQ Consulting a fost înființată în anul 2000, devenind pe parcursul existenței sale unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță managerială.

INAQ Consulting și-a dezvoltat și consolidat poziția în piață punând la dispoziția clienților săi o paletă largă de servicii. Domeniul principal de activitate îl constituie serviciile de instruireconsultanță și audit în vederea implementării sistemelor de management.
De asemenea, oferă servicii de audit de secundă parte (audit la furnizori) pentru marile lanțuri de retail.

Pentru INAQ Consulting, cele mai importante aspecte sunt succesul clienților săi și valoarea adăugată pe care o oferă acestora. Consultanții și auditorii noștri au expertiza necesară pentru a oferi soluții excelente clienților, construind cu aceștia o legătură profesională bazată pe încredere reciprocă.

Încrederea este clădită atât prin competența consultanților și auditorilor, cât și prin apropierea de clienți și capacitatea noastră de a identifica la timp necesitățile acestora. INAQ Consulting este întotdeauna la dispoziția clienților, asigurând, atât prin angajații proprii, cât și prin rețeaua sa de colaboratori, o prezență geografică solidă pe care putem construi în continuare parteneriate de succes cu clienții noștri. 

Recomandări

“De-a lungul a 15 ani de colaborare, INAQ a fost pentru CARREFOUR un partener activ in implementarea in magazinele noastre a sistemului de siguranta alimentara bazat pe regulile HACCP, in selectia producatorilor de marci proprii si in formarea echipelor in cunoasterea si aplicarea standardelor de calitate si siguranta alimentara. Apreciez efortul constant pe care Ionut Nache si echipa sa de la INAQ il fac in Romania pentru a angaja operatorii din domeniul alimentar (producatori, operatori logistici si traderi) in adoptarea si implementarea standardelor IFS in activitatea lor, contribuind in felul acesta la crearea unui ecosistem de business in acest domeniu bazat pe incredere si colaborare, avand in centrul sau grija pentru siguranta si sanatatea consumatorului final.”

Gabriela Rădulescu
Director calitate
Carrefour România
Carrefour

“Avand prima experienta ca si cursant al INAQ Consulting nu pot decat sa admir profesionalismul si gradul de implicare de care acestia au dat dovada pe toata durata cursului. Cunoasterea si experienta acestora in domeniul sigurantei alimentare si excelenta serviciilor lor ii face sa fie printre cei mai buni din industrie. Le urez succes in tot ceea ce isi propun pentru viitor!”

David Sorin Minea
Director Comercial Angst RO
Presedinte si Administrator Salsi Sinaia
Angst

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România