Uniforme de lucru pentru industria alimentară

Grupul SALESIANER furnizează clienților săi, de peste 100 de ani, uniforme de lucru igienice la cele mai înalte standarde de calitate. Mai mult, oferă servicii de spălare și închiriere de articole textile pentru angajați. Garantarea calității este asigurata prin procesele lor de spălare listate la institutul Robert Koch și prin controalele continue de calitate.

Activitatea de bază este deservirea completă cu textile închiriate a domeniului sanitar, hoteluri și restaurante, industrie și comerț. Oferta este completată de:

 • Uniforme de lucru & lavete industriale
 • Hoteluri & Restaurante
 • Carpete de acces
 • Domeniul sanitar
 • Uniforme pentru Clean Room
 • Igiena grupurilor sanitare
 
Industria alimentară

Așa cum știți, industria alimentară este un domeniu care necesită purtarea unei uniforme pentru a asigura igiena și siguranța celor care le poartă, dar și a alimentelor. Fiecare piesă a uniformelor de lucru are rolul de a proteja alimentele de contaminare în timpul procesului de fabricare, dar nu numai. Uniformele angajaților din industria alimentară au nevoie de o atenție deosebită, fiindcă acestea trebuie spălate și igienizate conform normelor HACCP și a recomandărilor Uniunii Europene. HACCP, Sistemul de Analiză a Riscurilor în Puncte Critice de Control, este un sistem de prevenție a siguranței alimentelor, realizat prin analiza și controlul pericolelor biologice, chimice și fizice de la producția, achiziționarea și manipularea materiilor prime până la fabricarea, distribuția și consumul produsului finit.

Uniforme de lucru SALESIANER

Salesianer oferă uniforme de lucru optime, atractive, comode, funcționale, cât și igienice și procesate sustenabil. Gama lor variată pentru industrie și comerț cuprinde uniforme de lucru spălate în conformitate cu cerințele industriei alimentare, cât și EIP (Echipament individual de protecție). 

Salesianer a ales uniforme de lucru tip HACCP, cu trasabilitate, uniforme ce sunt procesate în 3 fabrici din România. Salesianer procesează aproximativ 40-50.000 de uniforme pe săptămână, spălate și dezinfectate și livrate cu precizie angajaților din diverse domenii. În cele 3 fabrici din România procesează 40 tone de textile/zi, spălate și dezinfectate cu oxigen activ, din motive de mediu și safety. În ceea ce privește uniformele de lucru utilizate, mentionam SM – White Line Romania. Pe langa linia clasică de alb, pe piața din România există această necesitate de coduri de culori pe fluxul de producție, precum și Linie de uniforme pentru zone reci.

În plus, Salesianer oferă un sistem de logistică a stocului de uniforme, care oferă informații precum: câți angajați au uniformă, tipul de uniformă folosit, momentul în care uniforma a fost trimisă sau nu la spălat, dacă s-a întors la angajat etc., pentru a crea o imagine de ansamblu. Mai mult, există un portal pentru angajați, astfel incat aceștia pot vedea informațiile generale despre articole și stocul de uniforme. Suplimentar, există o vizualizare pe centre de cost. Costurile sunt asociate angajatului, astfel acesta se poate muta în diverse departamente fără a întâmpina probleme logistice. Exista totodată o vizualizare pentru detalii cod de bare purtător: fiecare uniformă are un cod de bare unic.

De ce să alegi SALESIANER? 
 • Asistență completă prin personal dedicat la nivel regional
 • Siguranța prestării serviciilor prin puncte de lucru la nivel național
 • Companie austriacă de familie cu prezență la nivel internațional
 • Exploatarea sinergiilor printr-un portofoliu vast de produse
 • Dezvoltare internă de produse în colaborare cu clienții

Vorbește cu Salesianer dacă ai nevoie de uniforme de lucru, dar și de alte soluții pe care ți le oferă! Și hai la INAQ ca să înțelegi de ce ai nevoie de soluțiile Salesianer și vezi cum te putem ajuta să-ți maximizezi șansele de a vinde în retail și la export.

Distribuie

Facebook
LinkedIn

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România