Standardul IFS Broker versiunea 3 recunoscut în conformitate cu cerințele de evaluare comparativă ale GFSI

După cum bine cunoașteți, în luna iunie a acestui an, IFS a emis o nouă versiune a standardului IFS Broker exprimându-și imediat dorința de a menține recunoașterea GFSI. GFSI apreciază întotdeauna intențiile de păstrare a recunoașterii programelor lor de certificare în cazul actualizării acestora. Acest fapt este considerat parte a efortului continuu al GFSI de colaborare pentru creșterea și armonizarea standardelor de siguranță alimentară la nivel global.

”IFS apreciază evaluarea comparativă a GFSI și recunoașterea standardului IFS Broker. GFSI este un fel de reconfirmare a faptului că grupurile noastre de lucru sunt pe drumul cel bun. Este, de asemenea, o oportunitate excelentă de a extinde rețeaua și de a obține idei din alte regiuni ale lumii,” a declarat Stephan Tromp, Managing Director al IFS. ”În cele din urmă, cerințele de evaluare comparativă GFSI și documentele de îndrumare reflectă ideile experților în materie de siguranță alimentară la nivel global. Aceasta este, pentru IFS, o contribuție uriașă pentru propriile noastre standarde.”

GFSI felicită echipa IFS pentru această ultimă recunoaștere și pentru faptul că și-au îndeplinit rolul lor în conducerea celor mai bune practici de management a siguranței alimentare pe întregul lanț global de aprovizionare.

Puteți accesa comunicatul oficial GFSI aici!

Distribuie

Facebook
LinkedIn

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România