Managementul siguranței alimentelor (HACCP,FSSC 22000)

Prezentarea generală a standardelor de management pentru siguranța alimentelor

Obiectiv:

Înțelegerea principiilor și cerințelor fundamentale HACCP / FSSC 22000 prin stabilirea cadrului general de desfășurare a activităților, identificarea și evaluarea condițiilor și proceselor implicate în sistemul de management al siguranței alimentelor.

Informații despre curs:

  • Prezentarea cadrului normativ și legislativ la nivel național și internațional;
  • Prezentarea generală a sistemului HACCP / FSSC 22000;
  • Aplicarea corespunzătoare a principiilor și fundamentelor, în vederea întocmirii documentației necesare funcționării tuturor societăților implicate în producția, transportul, depozitarea, servirea și comerțul alimentelor.

Formare auditori interni pentru sistemul de management al siguranței alimentelor

Obiectiv:

Formarea de auditori interni pentru sistemele de management al siguranței alimentelor. Cursul are la bază cerințele referențialului HACCP / FSSC 22000, ținând cont în același timp de prevederile ghidului de auditare ISO 19011.

Informații despre curs:

  • Prezentarea regulilor și metodelor utilizate în realizarea unui audit al sistemului de management al siguranței alimentelor, corespunzător cerințelor de auditare valabile la nivel național și internațional;
  • Interpretarea referențialelor HACCP / FSSC 22000;
  • Dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor de audit și aplicarea acestora, prin intermediul testelor și exercițiilor practice din timpul cursului, a cărui absolvire cu succes duce la obținerea certificatului de auditor intern.

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?