Audit

În mediul actual schimbarea reprezintă singura constantă, iar auditul, instrument modern și performant dedicat managementului organizațiilor, vine să sprijine dinamismul procesului decizional, eliminând  riscurile identificate. În aceste condiții, INAQ Consulting pune la dispoziția cliențiilor săi, servicii de audit intern și de secundă parte, asigurate de o echipă de auditori unică pe piața din România, atât prin prisma nivelului înalt de calificare și experiență, cât și a complexității domeniilor acoperite.

Serviciile noastre de audit:

  • Audit intern în domeniul siguranței alimentelor, pentru magazinele din marile lanțuri de retail;
  • Audit de secundă parte la furnizorii de produse sub marca privată a companiilor de retail (produse alimentare, de uz casnic și de îngrijire personală);
  • Audit pentru evaluarea gradului de implementare IFS Global Markets (nivel de bază sau intermediar);
  • Audit intern, de evaluare a stadiului de implementare pentru diverse sisteme de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP / FSSC 22000, IFS Food, IFS Logistics, IFS Broker, IFS HPC, ISO 22716, ISO 13485, FSC CoC etc.).

Pentru INAQ Consulting cheia implementării eficiente o reprezintă diversificarea și personalizarea serviciilor oferite. Profită de experiența specialiștiilor noștri! Contactează-ne!

English version