Audit

In mediul actual schimbarea reprezinta singura constanta,  iar auditul, instrument modern si performant dedicat managementului organizatiilor, vine sa sprijine dinamismul procesului decizional, eliminand  riscurile identificate. In aceste conditii, INAQ Consulting pune la dispozitia clientiilor sai, servicii de audit intern si de secunda parte, asigurate de o echipa de auditori unica pe piata din Romania, atat prin prisma nivelului inalt de calificare si experienta, cat si a complexitatii domeniilor acoperite.

Serviciile noastre de audit:

  • Audit intern in domeniul siguratei alimentelor, pentru magazinele din marile lanturi de retail;
  • Audit de secunda parte la furnizorii de produse sub marca privata a companiilor de retail (produse alimentare, de uz casnic si de ingrijire personala);
  • Audit pentru evaluarea gradului de implementare IFS Global Markets (nivel de baza sau intermediar);
  • Audit intern, de evaluare a stadiului de implementare pentru diverse sisteme de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, HACCP / FSSC 22000, IFS Food, IFS Logistics, IFS Broker, IFS HPC, ISO 22716, ISO 13485, FSC CoC etc.).

Pentru INAQ Consulting cheia implementarii eficiente o reprezinta diversificarea si personalizarea serviciilor oferite. Profita de experienta specialistiilor nostri! Contacteaza-ne!

English version