Parteneriat Six Sigma Management Institute Europa (SSMI)

Parteneriat Six Sigma Management Institute Europa (SSMI)

Six Sigma Management Institute Europa (SSMI) a fost înființat de Dr. Mikel J. Harry și are peste 30 de ani de experiența în pregătirea celor mai buni profesioniști din întreaga lume, iar în acest an a devenit partener al INAQ Consulting.

Dr. Mikel J. Harry este cunoscut la nivel internațional ca fiind creatorul metodologiei Six Sigma, de la care s-au inspirat toți ceilalți care activează, acum, în acest domeniu.

Misiunea SSMI este de a oferi metodele și instrumentele necesare pentru a permite oricărei companii, indiferent de industrie, să își îmbunătățească continuu calitatea produselor și a serviciilor și, nu în cele din urmă, să crească satisfacția clienților.

Institutul  de management Six Sigma – Europe  este acum un institut global de instruire și consultanță care ajută atât companiile cât și persoanele fizice să obțină performanțe deosebite în activitatea pe care o desfășoară.

Programele de training sunt structurate pe diferite niveluri de complexitate: White Belt, Lean sigma, Yellow Belt, Green Belt, Black Belt, Master BlackBelt.

Platforma de training, a SSMI- Europe, se numește MindPro4 și se deosebește de alte platforme de training prin următoarele caracteristici: 

 1. Se oferă training direct de la Dr. Mikel J Harry, în videoclipuri scurte care ajută la aprofundarea conceptelor, pas cu pas.
 2. Certificarea obținută de la SSMI – Europe are recunoaștere internațională; 
 3. Fiind un curs online, fiecare învață în ritmul lui, fără constrângerea unor date și ore exacte.
 4. Suportul de curs este disponibil 24/7.
 5. Pe lângă programele de training structurate pe diferite niveluri de complexitate: White Belt, Lean Sigma, Yellow Belt,  Green Belt, Black Belt, există numeroase resurse suplimentare, disponibile pe viață (simulatoare de calcul, exerciții, documente de referință și link-uri web referitoare la subiect);
 6. Toate resursele (în format pdf și Excel) pot fi vizualizate, tipărite, descărcate și salvate pentru referințe ulterioare, chiar și după expirarea licenței de training;
Platforma MindPro4 are următoarele avantaje:
 • Certificarea obținută de la SSMI-Europe, va fi o rampă de lansare, pentru oricine va primi un Certificat cu recunoaștere internațională; 
 • recunoaștere profesională și onoarea de a face parte dintr-un grup profesional de elită;
 • Conceptele nu sunt complicate și trainingul este structurat în așa fel încât să fie pe înțelesul tuturor;
 • Aceasta metodă poate fi aplicată, cu succes, oricărui proces din orice industrie: (servicii, producție, HR, etc);  folosind-o corect se reduc costurile operaționale și se mărește marja de profit a afacerii;
 • Se completează perfect cu familia de standarde ISO, pentru că are cele mai bune metode de îmbunătățire continuă a proceselor – criteriu esențial cerut de acest Standard;
 • Fie că sunteți antreprenor, top manager într-o companie sau simplu angajat, urmând acest training învățați să vă derulați afacerea conform principiilor Lean Six Sigma, validate în numeroase companii de prestigiu din lume, care au beneficiat de profesionalismul și expertiza Dr. Mikel J. Harry (eg.: GE, DuPont, Motorola, ABB, Allied Signals). 


Într-o întâlnire 1 la 1, vă vom răspunde la orice întrebare și vă vom susține în procesul de înscriere.

Adresa de contact: office@inaq.ro

Vezi site: https://ssmi-europe.com/

Distribuie

Facebook
LinkedIn

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România