Conferința IFS 2016Te invităm la cea de a 3-a ediție a Conferinței IFS, dedicată ultimelor noutăți în domeniul calității. Conferința va pune accentul pe importanța aspectelor legate de analiza produselor alimentare și nealimentare din perspectiva IFS și pe influența analizelor de materii prime și de produs finit pentru asigurarea calității și siguranței alimentului.

Noutatea anului 2016 este apariția versiunii 2 a standardului IFS HPC (Household and Personal Care) care va intra în vigoare în luna Octombrie 2016, urmând ca începând cu 1 Ianuarie 2017 singurele audituri IFS HPC acceptate să fie cele bazate pe aceasta versiune.
Participanții vor afla, în plus, detalii privind Protocolul AMRCR – ANSVSA referitor la noua procedură de retragere-rechemare a produselor alimentare.

Dintre subiectele prezentate la aceasta conferinta:

– Noutățile IFS – Reprezentanți IFS Management GmbH

– Apariția versiunii 2 a standardului IFS HPC (Household and Personal Care) care va intra în vigoare în luna Octombrie 2016, urmând ca începând cu 1 Ianuarie 2017 singurele audituri IFS HPC acceptate să fie cele bazate pe aceasta versiune.

– Situatia certificarilor IFS Broker si IFS Logistics la nivel mondial si european. Situatia cererilor de certificare pe acest domeniu in Romania.

– IFS Cerința retailerilor pentru furnizorii de marca proprie – Oana Barna,Team Leader Quality Management Rewe Group

– Cele mai întâlnite abateri față de cerințele standardului IFS la producătorii certificați IFS – Mihaela Ardeleanu, Auditor IFS

– Prezentarea cursurilor organizate de INAQ Consulting ca IFS Trainingcenter în 2016 – Ionuț Nache, Director General INAQ Consulting

– Noua procedură de retragere – rechemare, protocolul cu AMRCR –ANSVSA – Florin Căpățână, Vicepreședinte AMRCR

– Informații nutriționale, analiză sau calcul / Contaminanți – Prezentare ICA Research & Development

– Cerinte si posibilitati de testare a conformitatii ambalajelor si materialelor care intra in contact cu alimentele, IBA Bucuresti.

– Sisteme Sika pentru constructii si finisaje in industria alimentara , SIKA România

– Standarde Globale GS1 – Suport pentru Auditul IFS – Trasabilitate, GS1 România

– Determinarea corpurilor străine și verificarea cantitativă

– Managementul alergenilor

– IFS și igiena, sistem în sistem

– Controlul Dăunătorilor din perspectiva IFS PARTICIPĂ ȘI INFORMEAZĂ-TE!

– Îți vei asigura prezența pe piața de retail cu produse sigure, conforme cu cerințele clientului și cu legislația
– Cu certificarea IFS pentru produsele și serviciile livrate poți câștiga mai mulți clienți și parteneri.AVANTAJE PENTRU PARTICIPANŢI


– Multe alte noutăţi vor fi prezentate de specialişti şi reprezentanţi ai IFS Management, care au confirmat participarea în calitate de speakeri.
– Implementarea standardelor IFS pe tot lanţul de producţie şi distribuţie a bunurilor de larg consum, alimentare şi nealimentare, conduce la creşterea afacerilor şi la asigurarea calității și siguranţei produselor. De aceea, tema aleasă reprezintă una cu impact major pentru companii.
PARTICIPAREA LA CONFERINŢĂ

Taxe de participare:

– 160 lei / persoană (TVA inclus) – pentru înscrieri până la data de 10 Mai 2016
– 260 lei / persoană (TVA inclus) – pentru înscrieri începând cu data de 11 Mai 2016Înscrierea  se face pe bază de Formular de Înregistare – click aici pentru varianta PDF

Termen limită pentru înscrieri: 20 Mai 2016

Înscrie-te acum >>


Distribuie

Facebook
LinkedIn

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România