Servicii Inaq
x

Conferinta IFS 2019, Bucuresti

Miercuri, 30 Ianuarie 2019

Suntem onorați să vă invităm la ediția a șasea a Conferinței IFS organizată de IFS Management GmbH împreună cu INAQ Consulting, în data de 28 Mai 2019 la Hotel Marshal Garden București.

Conferința își propune să prezinte participanților informații de ultimă oră din domeniul standardelor IFS, aria de aplicabilitate, utilitatea și beneficiile potențiale ale aplicării acestora. Un obiectiv subsidiar este facilitarea interacțiunii și conectării diferitelor categorii de specialiști implicați pe întreg lanțul în evaluarea și implementarea cerințelor împreună cu beneficiarii finali.

Ne străduim să creștem de la an la an calitatea și diversitatea temelor, astfel încât vă așteptăm cu un conținut bogat, plin de substanță, noutate, inovare, tehnologie care va fi prezentat pe parcursul întregii zile de desfășurare a evenimentului.

Vă reamintim că ediția 2018 a înregistrat peste 250 participanți - specialiști în siguranța alimentară, managementul calității, producători din industriile alimentară, cosmetică, a produselor de uz casnic, companii specializate în logistică, (depozitare și distribuție), retaileri, consultanți, laboratoare și organisme de certificare.

___________________________________________________________________________________________________________

Invităm pe cei interesați să se alăture în calitate de PARTENER al evenimentului să ne scrie la: ionut.nache@inaq.ro
___________________________________________________________________________________________________________

Înregistrarea PARTICIPANȚILOR la eveniment a început și se desfășoară cu tarife individuale (per participant) conform calendarului:
-        până la 15 aprilie                  50 Eur + TVA
-        16 aprilie – 6 mai                    75 Eur + TVA
-        7 mai - 21 mai                       100 Eur + TVA
Vă sugerăm să profitați de tarifele "early booking" și așteptăm solicitarea dvs. chiar acum. Puteți completa formularul online sau descărcați-l de aici și transmiteti-l la office@inaq.ro.