Despre noi

Despre Noi

INAQ Consulting este o societate comercială înființată în anul 2000, devenind pe parcursul existenței sale unul din cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță managerială.

INAQ Consulting și-a dezvoltat și consolidat poziția în piață punând la dispoziția clienților săi o paletă largă de servicii. Domeniul principal de activitate îl constituie serviciile de instruire, consultanță și audit în vederea implementării sistemelor de management.
De asemenea, oferim servicii de audit de secundă parte (audit la furnizori) pentru marile lanțuri de retail.

Pentru INAQ Consulting, cele mai importante aspecte sunt succesul clienților săi și valoarea adăugată pe care o oferă acestora. Consultanții și auditorii noștri au expertiza necesară pentru a oferi soluții excelente clienților, construind cu aceștia o legătură profesională bazată pe încredere reciprocă.

Încrederea este clădită atât prin competența consultanților și auditorilor, cât și prin apropierea de clienți și capacitatea noastră de a identifica la timp necesitățile acestora. INAQ Consulting este întotdeauna la dispoziția clienților, asigurând, atât prin angajații proprii, cât și prin rețeaua sa de colaboratori, o prezență geografică solidă pe care putem construi în continuare parteneriate de succes cu clienții noștri.