INAQ Consulting – IFS Training Center te invită la un tandem client – furnizor.

Imprevizibilul an 2020 se apropie de sfârșit, iar la orizont se arată 2021. Ce ne va aduce, vom ”reveni” la o altfel de normalitate? Sunt probabil aspecte ce te frământă și pe tine, echipa ta, organizația din care faci parte.

După un an în care a trebuit să ne adaptăm, să învățăm din mers, să schimbăm obiceiuri, să automatizăm procese sau secvențe ale acestora, să resetăm agendele, să reprioritizăm … altfel spus, să ne reinventăm, acum ne pregătim cu încredere, întăriți și digitalizați, pentru noul an, 2021.

In acest context, nevoia de adaptare și predictibilitate au devenit cuvinte de ordine. Fără a reclama drepturi de paternitate, incă de acum trei ani INAQ Consulting a lansat în piață ideea construirii programului de instruiri pe baza nevoilor individuale ale clienților / altor companii interesate, lansând propunerea de a discuta și stabili punctual cu fiecare client / prospect, fie aceștia producători, furnizori de servicii specializate în piața de food, retaileri, distribuitori, necesarul (temă / nr de persoane) de instruiri specifice cu privire la siguranța alimentară. Pornind de la inventarul de instruiri necesare pentru următorul an putem construi împreună un program și respectiv un buget fezabil. O astfel de abordare care aduce furnizorul și clientul umăr la umăr devine în mod sigur o sinergie. Astfel, clientul își definește nevoile, obține cele mai bune prețuri și își construiește o agendă clară de instruiri, în timp ce furnizorul – INAQ Consulting își proiectează agenda de cursuri având la bază nevoi concrete, își optimizează activitatea și devine predictibil, fiind în măsură să răspundă într-un mod programat nevoilor și să satisfacă cerințele clienților.

Toți jucătorii din piața locală de food au avut parte de un 2020 plin de încercări, presiuni din piață, previziuni de consum date peste cap, necesități de aprovizionare neimaginate, în general aspecte impredictibile în contextul generat de pandemia COVID-19. Pe acest fond imprevizibil, la începutul lui octombrie a fost publicat multașteptatul standard IFS Food versiunea 7. Pe baza acestuia, IFS Academy a dezvoltat si lansat mai multe cursuri, traduse și furnizate la nivel local în limba română de Inaq Consulting – IFS Training Center. Mai multe detalii despre acestea pot fi descoperite accesând link-urile următoare:


IFS Food versiunea 7 – curs de o zi
IFS Food versiunea 7 – curs de două zile
HACCP din perspectiva IFS
Managementul corpurilor străine din perspectiva IFS

Așteptăm să ne transmiteți intenția dvs. de a agrea și bugeta programul de instruiri aferent anului 2021 pe email la: office@inaq.ro.

Reamintim celelalte cursuri IFS Academy din portofoliul INAQ Consulting – IFS Training Center în România:

– Auditul intern și auditul furnizorului din perspectiva IFS – curs de o zi
– IFS Logistics versiunea 2.2 – curs de o zi
– IFS Broker versiunea 3 – curs NOU (o zi)
– Managementul crizei, cu aplicații pe managementul crizei COVID-19 – curs NOU (o zi)
– IFS Food Defense (specificat de cerința 3.3.4 a IFS Food versiunea 7) – o zi
– IFS Frauda Alimentară (specificat de cerința 3.3.4 a IFS Food versiunea 7) – o zi

Toate cursurile sunt furnizate în regim deschis (numai online – LIVE – interactiv) sau in-house.

Distribuie

Facebook
LinkedIn

Ești gata să treci la
următorul stadiu de dezvoltare?

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România