Despre noi

Compania INAQ Consulting a fost înființată în anul 2000, devenind pe parcursul existenței sale unul din cei mai importanți jucători pe piața serviciilor de consultanță managerială.

Ionuț Nache

Owner și Director General

Ionut Nache Director INAQ Consulting

Ce facem?

INSTRUIRE

INAQ Consulting oferă servicii integrate pentru dezvoltarea, creșterea performanțelor și competitivității la nivel individual și organizațional prin programe de instruire „in house”, organizate și personalizate în funcție de specificul cerințelor clienților noștri.

CONSULTANȚĂ

Programele de consultanță INAQ Consulting sunt proiectate să răspundă cerințelor și obiectivelor specifice fiecărui client, fie că avem de-a face cu implementarea unui sistem de management specific, integrarea mai multor asemenea sisteme sau cu menținerea/imbunătățirea unor sisteme deja implementate.

AUDIT

În mediul actual schimbarea reprezintă singura constantă, iar auditul, instrument modern și performant dedicat managementului organizațiilor, vine să sprijine dinamismul procesului decizional, eliminând riscurile identificate.

Clienții noștri

Recomandări

“Admir dedicatia si tenacitatea cu care INAQ Consulting se preocupa pentru a actualiza si implementa in Romania servicii de training la nivel international, insa si mai mult apreciez insistenta cu care reuseste sa mentina standardul de profesionalism privind modul de expunere si livrare a acestor servicii, cu precadere in domeniul sigurantei produselor alimentare, zona de interes care ne-a adunat la masa dezbaterilor de multe ori, si spun eu, cu folos. Va doresc reusite in ceea ce va propuneti mai departe!” 

Ana Carolina Iancu – Tulai
Quality & Food Safety Manager
Mega Image

Mega Image

“INAQ este furnizorul nostru de incredere in ceea ce priveste necesarul de instruire cu toate noutatile si modificarile celor mai bune si mai complete standarde in domeniul sigurantei alimentului si logistica, IFS. Apreciem in mod deosebit profesionalismul, competenta si dedicarea lectorilor privind instruirile si dezbaterile la aceste cursuri de nivel inalt. Va dorim mult succes in activitate si sa ramaneti aceiasi parteneri de incredere!”

Maria Florea
Manager calitate
Delaco Distribution SA

Delaco

“Ionut Nache has been the Representative for IFS in Romania since 2012. With his professional background as a trainer and lead auditor, he is a proven expert in the fields of food safety and quality management.”

Stephan Tromp
Managing Director
IFS Management GmbH
IFS International Featured Standards

CONFERINȚA IFS 2024

Vrei să vinzi la EXPORT?
Află cum îți poți DUBLA șansele.
PARTICIPĂ la conferința IFS 2024 în România