INAQ Consulting

INAQ Consulting ofera servicii integrate pentru dezvoltarea, cresterea performantelor si competitivitatii la nivel individual si organizational prin programe de training organizate si personalizate in functie de specificul cerintelor clientilor nostri.
» detalii

Programele de consultanta si audit INAQ Consulting sunt proiectate sa raspunda la cerintele si obiectivele specifice fiecarui client: implementarea unui sistem de management specific, integrarea mai multor asemenea sisteme sau mentinerea/ imbunatatirea unor sisteme deja implementate.
» detalii

Sectiunea va pune la dispozitie o serie de formulare prin intermediul caroara puteti trimite cereri de oferta. In cel mai scurt timp veti fi contactat (in cazul in care sunt necesare lamuriri suplimentare) sau veti primi direct oferta personalizata.
» detalii


Cursuri ISO

Cursuri din domeniul managementului calitatii (familia ISO 9000)

Prezentare cerinte standarde ISO 9000 si 9001


Durata: 3 zile.

Obiectiv:
- Intelegerea termenilor, conceptelor, principiilor din familia de standarde ISO 9000;
- Formarea unui limbaj comun pentru implementarea cu succes a sistemului de management al calitatii.

Capitole:
- SR EN ISO 9000:2006 - Descrie principiile fundamentale ale sistemelor de management al calitatii, care fac obiectul seriei ISO 9000 si defineste termenii asociati. Dintre categoriile de termeni definiti enumeram: calitate, management, organizatie, proces si produs, caracteristici, conformitate, documentatie, examinare, audit;
- SR EN ISO 9001:2001 - Stabileste cerintele pentru un sistem de management al calitatii atunci cand o organizatie are nevoie sa demonstreze capabilitatea sa de a furniza consecvent produse/ servicii care sa satisfaca cerintele clientului si cerintele reglementarilor aplicabile.Cursuri ISO

« inapoi